Office 365

 Overal en altijd werken zoals u wil

Werkplekken bevinden zich al lang niet meer alleen achter een bureau of desk. Werken vanuit huis, op locatie of onderweg is niet meer weg te denken. Scala zorgt voor de omgeving die past bij uw wensen voor de werkplek. Waar deze zich ook bevindt. We leveren u alle hardware die u nodig heeft, richten uw werkomgeving in en beheren uw servers. Ongeacht of deze zich in de Cloud of bij u op locatie bevinden.

Remote Workspace

Met remote Workspace leveren wij u serverruimte in de Cloud. Op ons eigen serverpark, voorzien van alle nodige veiligheidssystemen, reserveren wij een plek voor uw data en systemen. Op- en afschalen kan flexibel per gebruiker, per maand. U hoeft dit enkel door te geven. Wij zorgen voor de rest.

Office 365 Werkplek

Wilt u echt álles in de Cloud? Dan is Office 365 Werkplek van Microsoft wellicht de juiste oplossing. De combinatie van de bekende office-programma’s in de Cloud, met opslag via Sharepoint, maken uw data overal toegankelijk. Dit kan alleen wanneer ál uw systemen Cloud-based zijn.

Hero M365HP 1920x720 VP5 1920x720

Alles draait om veiligheid

Een veilige werkomgeving is een must. Hetzelfde geldt voor uw data. Daarom is het belangrijk dat uw gegevens achter slot en grendel zitten en beveiligd zijn tegen brand, defecten of aanvallen van buitenaf. Scala werkt volgens de strengste normen voor informatieveiligheid. Dit hebben we geborgd via onze ISO 27001 certificering.

Wij monitoren uw systemen dag en nacht. Zo signaleren we vroegtijdig mogelijke overbelasting, oververhitting of cyberaanvallen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is tegenslag nooit honderd procent uit te sluiten. Daarom zorgen wij altijd voor back-ups die op meerdere fysieke locaties staan opgeslagen, zodat uw gegevens altijd hersteld kunnen worden.