Over Scala ICT & Telecom Solutions

Persoonlijke hulp bij al uw telecom- en ICT vragen. Dat is Scala in een notendop. Die insteek proeft u in onze complete dienstverlening. Zo kennen wij geen keuzemenu’s, maar krijgt u direct een specialist aan de lijn wanneer u support belt. Ook het traditionele ‘uurtje factuurtje’ komt u bij ons niet tegen. Wij zorgen liever voor de perfecte service voor onze trouwe klanten.

Vertrouwde partner

Vertrouwde partner

Betrouwbaarheid kun je niet over jezelf afroepen. Dat moet je bewijzen. Het liefst hebben we natuurlijk dat u onze betrouwbaarheid zelf ervaart. Maar we snappen ook dat u eerst iets wilt zien, voor u met ons in zee gaat. Daarom zijn we ISO 27001 gecertificeerd. Nog steeds niet overtuigd? Dan nemen we u graag mee naar een van onze trouwe klanten, die u alles mag vragen wat u wil.

Scala Academy

Scala Academy

We vinden het belangrijk dat iedereen binnen Scala ons DNA ademt. Daarom zijn we in 2019 gestart met Scala Academy. Nieuwe collega’s krijgen een vaste training, waardoor ze snel bekend raken met onze normen en waarden. Bestaande collega’s kunnen zich via de Academy verder verdiepen in producten of technieken, of andere trainingen volgen voor bijvoorbeeld klantvriendelijkheid.

2004

Scala werd opgericht door Stephan Jansen. Eerst werkte hij nog als zzp’er, waarbij hij voor diverse projecten regelmatig met zijn huidige compagnon Pieter Reijneker te maken kreeg.

2009

Het klikt zo goed tussen Stephan en Pieter, dat ze besloten de handen ineen te slaan. Vanuit zijn oude werkgever, kon Pieter enkele klanten overnemen, waardoor een vliegende start werd gemaakt.

2013

De telecommarkt was volop in beweging. Een beweging richting ICT, waardoor Scala telecom besloot toe te voegen als dienst. Een telecomspecialist werd aangenomen, zodat alle kennis in huis was.

2017

Scala verhuisde naar de Rokerijweg in Huizen. Dit is nog steeds de huidige vestiging van Scala, alhoewel het kantoor in de jaren erna nog meerdere malen in uitgebreid door buurpanden erbij te trekken.

2018

Het jaar van de AVG-wetgeving bracht veel teweeg binnen de ICT. Ook Scala besloot nog meer te focussen op veiligheid op diverse niveaus. Het was de start van het traject dat leidde tot de latere ISO certificering.

2021

In dit jaar behaalden wij onze ISO 27001 certificering voor informatieveiligheid. Een mooie mijlpaal voor Scala, omdat we hiermee bewijzen dat we een veilige en betrouwbare ICT partij zijn.

2022

Scala groeit verder, door de overname van Totall-IT. Door het samengaan met onze oude IT-buren in Huizen, krijgt Scala er ineens meerdere collega’s bij.