Co-locatie

 Overal en altijd werken zoals u wil

Werkplekken bevinden zich al lang niet meer alleen achter een bureau of desk. Werken vanuit huis, op locatie of onderweg is niet meer weg te denken. Scala zorgt voor de omgeving die past bij uw wensen voor de werkplek. Waar deze zich ook bevindt. We leveren u alle hardware die u nodig heeft, richten uw werkomgeving in en beheren uw servers. Ongeacht of deze zich in de Cloud of bij u op locatie bevinden.

Eigen server: co-locatie

Eigen server: co-locatie

Heeft u eigen hardware, maar geen serverruimte, dan kunt u uw server onderbrengen in ons datacentrum. U profiteert dan van alle veiligheidssystemen van het datacentrum en de stabiele verbinding. Monitoring, beheer en onderhoud van de servers verzorgen wij vervolgens graag voor u.

Alles draait om veiligheid

Een veilige werkomgeving is een must. Hetzelfde geldt voor uw data. Daarom is het belangrijk dat uw gegevens achter slot en grendel zitten en beveiligd zijn tegen brand, defecten of aanvallen van buitenaf. Scala werkt volgens de strengste normen voor informatieveiligheid. Dit hebben we geborgd via onze ISO 27001 certificering.

Wij monitoren uw systemen dag en nacht. Zo signaleren we vroegtijdig mogelijke overbelasting, oververhitting of cyberaanvallen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is tegenslag nooit honderd procent uit te sluiten. Daarom zorgen wij altijd voor back-ups die op meerdere fysieke locaties staan opgeslagen, zodat uw gegevens altijd hersteld kunnen worden.