Stabiele internettoegang

We kunnen niet meer zonder een goede verbinding. Een stabiele infrastructuur zorgt ervoor dat u iedere dag een goed en snel werkend netwerk heeft om op te werken. De exacte oplossing hangt af van uw situatie. U hoeft zich hier echter geen zorgen over te maken. Wij luisteren naar uw wensen en bieden u een werkende oplossing die daarbij past.

Draadloos internet via wifi

Een draadloos netwerk biedt veel gemak voor uw collega’s, klanten en gasten. Door wifi-punten slim aan te leggen, voorkomen we signaalverlies door isolatie in wanden, of andere apparatuur. Naast de aanleg, draagt ook een slim beheer bij aan de snelheid van uw draadloos internet. Wij zorgen dat uw apparatuur altijd verbinding heeft.

Draadloos internet via 4G router

Een 4G router biedt een snelle oplossing voor tijdelijke verbinding met het net. De aanleiding verschilt: van een tijdelijke oplossing bij verhuizing, tot een tijdelijke toegang op een evenement of beurs. Scala schakelt snel wanneer er nú verbinding nodig is. We leveren de hardware en zorgen voor een snelle installatie, waardoor u direct (weer) online bent.

Veiligheid voorop: een goede firewall

U wilt graag een snelle verbinding, maar houdt hackers liever buiten. Een sterke firewall beschermt uw netwerk tegen aanvallen van buitenaf. Bij de aanleg van uw infrastructuur nemen wij veiligheid altijd mee in ons advies. We zorgen dat uw internettoegang optimaal is beveiligd, zodat uw collega’s en klanten online kunnen, maar hackers niet binnendringen.