Organisatie

Scala Solutions is opgericht in 2004 en is gespecialiseerd in het beheren en onderhouden van uw kantoorautomatisering. Hiervoor staat een team van specialisten klaar. Deze mensen zijn voornamelijk op locatie bij de opdrachtgevers, maar in Huizen zit altijd iemand die u te woord kan staan en u met raad en daad bij kan staan.

Scala Solutions richt zich op het adviseren, ontwerpen, implementeren en beheren van infrastructurele automatiseringsoplossingen. Het merendeel van de systemen welke wij leveren én onderhouden variëren tussen de 1 en 250 geautomatiseerde werkplekken.

Ook voor grotere omgevingen leveren wij specifieke oplossingen. Hiervoor maken wij uitsluitend gebruik van industriestandaarden en toonaangevende merken als Microsoft, VMWare, Cisco, Mikrotik, Apple en Hewlett-Packard (Enterprise).

 

Missie/ Visie

Scala Solutions is speciaal in het leven geroepen voor het Midden en Klein Bedrijf. Op het gebied van ICT is de sector onderbelicht. Men heeft verstand van zaken in het eigen vakgebied en de ICT komt er spontaan bij en is daarom vaak een noodzakelijk kwaad.
Scala Solutions biedt de oplossing. 1 Telefoonnummer is voldoende voor de oplossing van elk willekeurig probleem. E-mail, software, internet of printoplossingen.

Actuele storingen


Geen verstoringen bekend.

» Bekijk alle storingen

 

Klant login

» Support Software

Helpdesk

Onze helpdesk is dagelijks bemand en bereikbaar op het volgende nummer en e-mailadres:

035-5235035


helpdesk@scalasolutions.nl

fairwareveeamlogo es etlogo hp