Software

 

Scala Solutions heeft op softwaregebied 2 specifieke speerpunten. ACT! en Winmens Online.

 

ACT!

Een goed CRM pakket kan u helpen met het leggen van contacten, het opbouwen van zakenrelaties en het behalen van resultaten. Wanneer u op de onderstaande link klikt zal een ACT-demo in een ander scherm worden geopend. De demo is een Engelstalige versie van ACT!.

Klik hier voor de ACT-demo!

Wij verzorgen ook graag bij u op locatie een demo waarbij u een overzicht krijgt van de vele mogelijkheden van ACT! en tevens in gegaan kan worden op de voor u belangrijke aspecten van relatiebeheer.

Het verzoek voor een goede koppeling te maken tussen ACT en smartphone bereikt ons vaak. Wanneer u in het bezit van een iPhone, Blackberry of een "op Android gebaseerde" smartphone, hebben we voor u de ultieme oplossing.

Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak met 035-5235035 of stuur een e-mail naar act@scalasolutions.nl

 

Winmens Online

Voor vele therapeuten hosten wij voor Fairware de Winmens Online omgeving. Overal ter wereld device onafhankelijk inloggen in een beveiligde omgeving d.m.v. 2-weg authenticatie. Op de website van Fairware vind U alle informatie hierover of mail naar winmens@scalasolutions.nl en we vertellen u er alles over. Bellen mag uiteraard ook naar 035-5235035.

 

logo act

Klant login

» Support Software

Helpdesk

Onze helpdesk is dagelijks bemand en bereikbaar op het volgende nummer en e-mailadres:

035-5235035


helpdesk@scalasolutions.nl

fairwareveeamlogo es etlogo hp logo handheld contact